Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Razstave
Likovni natečaj | 1. 9. 2023 – 28. 4. 2024

Moj manga svet

Manga likovni natečaj

Narodna galerija in revija PIL v šolskem letu 2023/2024 razpisujeta manga likovni natečaj Moj manga svet. Pošlji nam svoj izdelek in se poteguj za super nagrade!

Natečaj je namenjen vsem, ki radi ustvarjate v stilu mange. Vabimo te, da v obliki slike ali stripa ustvariš in nam predstaviš svoj svet. To je lahko tvoje vsakodnevno, resnično okolje, ki vpliva in oblikuje tvoje življenje, lahko pa nam pokažeš tudi svoj skrivni, fantazijski svet, oziroma svet, za kakršnega si želiš, da bi obstajal. 
S svojim izdelkom lahko predstaviš tudi svoj kritičen pogled na različne aktualne dogodke, ki se trenutno odvijajo širom sveta; jih sprejemaš ali obsojaš, bi jih spremenil in kako?

Do kdaj in kam pošlješ svoj izdelek?
Izdelek poljubnega formata lahko pošlješ do vključno 28. aprila 2024 na naslov Narodna galerija, Puharjeva 9, 1000 Ljubljana, pripis: za manga likovni natečaj.

Ne pozabi na osnovne podatke: ime in priimek, naslov, e-naslov in starost. Če si izdelek naredil v okviru šole, dopiši še razred, ime šole, mentorja in njegove kontaktne podatke.

Strokovna komisija bo izbrala najboljša dela, ki bodo nagrajena in razstavljena. Odprtje razstave bo v Narodni galeriji na Poletno muzejsko noč v soboto, 15. junija 2024.
Več informacij

Oddelek za izobraževanje in animacijo:
T: (01) 24 15 435 / 24 15 415 / 24 15 414