Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Abonmaji Narodne galerije

Abonma Duet

Abonma Duet je namenjen vsem ljubiteljem umetnosti, ki želite na galerijske prireditve pripeljati svoje družinske člane, prijatelje ali druge goste. Vse abonmajske ugodnosti namreč veljajo za abonenta in eno dodatno osebo.

Abonma sestavite sami iz ponudbe rednih prireditev, ki jih ponuja Narodna galerija. Izbirate lahko med javnimi vodstvi po stalni zbirki, stalni razstavi del Zorana Mušiča in po občasnih razstavah, predavanji, delavnicami Risanje pred umetninami, vodenimi ogledi cikla Kustos za en dan, predavanji in koncerti cikla Sozvočje svetov.

Abonente povabimo tudi na ekskluzivne oglede novih razstav še pred uradnim odprtjem. V sezoni 2024/2025 bo pri nas gostovala razstava Stari mojstri iz zbirk Muzeja za umetnost in obrt, Zagreb iz največjega in najstarejšega umetnostnega  muzeja na Hrvaškem. Spomladi bo galerija zasijala v množici baročnih umetnin, ki jih bomo predstavili na veliki razstavi Barok v Sloveniji

Vse občasne razstave spremljajo bogati spremljevalni programi z vodstvi, delavnicami in drugimi prireditvam, ki jih lahko abonenti uvrstite v svojo izbiro.

Abonma Duet vsebuje ugodnosti za dve osebi:

  • brezplačno udeležbo na 8 prireditvah po vaši izbiri*,
  • srečanje z avtorji in ogled novih razstav v sezoni 2024/2025 pred uradnim odprtjem,
  • posebno prednovoletno srečanje na prazničnem vodstvu z zdravico posebej za abonente.

Druge ugodnosti:

  • 20-% popust za plačilo ustvarjalnih delavnic in tečajev,
  • udeležba na strokovnih ekskurzijah v Sloveniji in tujini po znižani ceni,
  • posebni popusti v galerijski trgovini,
  • prejemanje mesečnega programa prireditev,
  • prejemanje vabil na odprtja razstav.

Cena: 160 EUR

Veljavnost: 1. 9. 2024–30. 8. 2025

Vpis v abonma je možen vso sezono pri blagajni Narodne galerije ali z naročilom na e-naslov: blagajna@ng-slo.si 

Abonent prejme abonmajsko izkaznico zase in za enega gosta. Gost lahko koristi abonmajske ugodnosti le pri obisku prireditev skupaj z abonentom.

*Udeležba je možna do zasedbe prostih mest. Za vse dogodke je potrebna predhodna prijava. Ne velja za prireditve, ki jih v Narodni galeriji organizirajo zunanji izvajalci. Velja za vse prireditve, ki imajo na spletni strani www.ng-slo.si/si/dogodki oznako »PRIJATELJI NG«.