Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
Dogodki in obvestila
10.– 11. december 2019 - Posebno

Ekskurzija: Predbožični Dunaj z ogledom treh vrhunskih razstav

Le še 7 prostih mest!

od torka do srede, od 10. do 11. decembra

Leto je naokoli in Dunaj nas spet vabi v čarobno vzdušje luči, punča in neštetih dogodkov, razstav, predstav in koncertov… Tokrat smo za vas pripravili ogled treh razstav: Caravaggio & Bernini v Umetnostnozgodovinskem muzeju, »Albrecht Dürer«, Spektakularna predstavitev renesančnega genija v Albertini in razstavo Pierre Bonnard v Kunst Forumu. Vsekakor bomo namenili nekaj časa, da se predamo predbožičnemu vzdušju in prijetni domačnosti dunajskih kavarn.

Cena: 219 eur (za Prijatelje Narodne galerije 199 eur)

Cena vključuje: prevoz z udobnim turističnim avtobusom iz Ljubljane, cestne pristojbine in takse, strokovno vodstvo Narodne galerije, večerja s tremi hodi, namestitev in zajtrk v hotelu 4* v centru Dunaja, vodstvo turističnega vodnika in organizacijo ekskurzije. 
Vstopnine po programu: Dürer (Albertina): 11 €, Caravaggio & Bernini (KHM): 20 €, Pierre Bonnard (Kunstforum): 8,50 €. Vstopnine poravnate vodniku na avtobusu.

Rok za prijave: do 28. oktobra, oziroma do zasedbe mest na: Maona Piran maona@maona.si in Narodna galerija trgovina@ng-slo.si, T: (01) 24 15 418