Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Dogodki
28.-30. oktober 2019 - Delavnica

Grrrozljive krompirjeve počitniške delavnice

Za otroke od 5. do 12. leta

Čarovniki in čarovnice, vzemite svojo najljubšo metlo in priletite v Narodno galerijo! Pred Nočjo čarovnic je galerija polna pajkovih mrež, srhljivih zvokov, po njej se sprehajajo čarobna bitja. Včasih tudi slike oživijo … Pripravite se z nami na Noč čarovnic!

ponedeljek, 28. oktober: Srhljive buče po kiparsko
Buče niso dobre samo za nahraniti želodček, z njimi lahko tudi preženemo kakšne nepridiprave. Kot kiparji bomo izrezljali srhljive bučne portrete, ki jih bomo doma postavili na okna in v njih prižgali lučke. Za bučno kiparjenje nam bodo v navdih tudi obrazi z galerijskih slik. 

torek, 29. oktober: Starodavni običaji
Odpravili se bomo raziskovat najbolj mračne slike v galeriji in ob njih spoznavali nenavadne starodavne običaje. Morda najdemo tudi vampirje in coprnice! Izdelali si bomo strašljive kostume, da nas tavajoči duhovi ne bodo prepoznali.

sreda, 30. oktober: Krvoločne zveri
Ogledali si bomo tihožitja z raznovrstnimi živalmi in na najstarejših umetninah našli krvoločne zveri, ki so oblegale vasi in mesta. Na delavnici bomo naredili živalske okraske, ki bodo prestrašili tudi najpogumnejše. 

Termin: od 28. do 30. oktobra, vsak dan od 8.00 do 16.00

Primerno za: otroke od 5. do 12. leta starosti

Cena sklopa delavnic: 75 €

Cena posameznega dne: 25 €

Cena vključuje vstopnino v stalno zbirko in na občasno razstavo, vodenje, varstvo otroka, ustvarjalni material, kosilo in malico.

Popusti: 

  • člani Galovega kluba 10 % popust
  • 2. otrok: 10 % popust, 3. otrok: 15 % popust, četrti otrok: brezplačno. Popusti se ne seštevajo.

Prijave: Prijavite se lahko osebno na blagajni Narodne galerije ali po elektronski pošti (dejavnosti@ng-slo.si). Spodaj poiščite prijavnico. Vplačate lahko na blagajni ali z nakazilom na TRR.

Dodatne informacije: T: 01/ 24 15 435 (Oddelek za izobraževanje in animacijo), 01/ 24 15 418 (Blagajna), E: dejavnosti@ng-slo.si

*Pridržujemo si pravico do spremembe programa.