Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Dogodki
do 20. aprila 2021 - Posebno

Vabimo vas k reševanju spletne ankete

v okviru Erasmus+ projekta Smartdema

Narodna galerija je septembra 2020 postala partner v Erasmus+ projektu SMARTDEMA.

Glavni cilj projekta, ki bo potekal do konca avgusta 2022, je sistematično beleženje čustev o lokacijah, stavbah, umetninah, ki jih imajo prebivalci nekega kraja. Temu bo namenjena nova mobilna aplikacija, v kateri boste lahko preko zemljevida beležili svoja občutenja. V aplikaciji boste lahko delili svoje vtise o izbranih mestih in njihovih skritih ali vsem dobro poznanih kotičkih, o Narodni galeriji in o galerijskih umetninah, ki so vtkane v našo zavest. Ustvarili boste lahko zgodbo o svojem kraju in nam o njem zaupali tako svoje lepe spomine in občutke, kakor tudi negativna čustva, ki se vam morebiti vzbudijo na nekaterih lokacijah.
Zgodbe bo skupaj z vašimi fotografijami ali video posnetki mogoče deliti tudi na družbenih omrežjih in na galerijski spletni strani.

S pomočjo aplikacije in sodelovanja javnosti si bo projekt prizadeval izboljšati kulturno in kulinarično turistično izkušnjo na podlagi uporabniških podatkov, ki jih bo zbirala aplikacija in na ta način povečati prepoznavnost krajev ter spodbuditi njihovo oživitev, še posebno po pandemiji koronavirusa.

Da bi bila aplikacija čim bolj praktično zasnovana in da bi zadostila kar največ uporabniškim željam, vas vabimo, da nam pri tem pomagate in rešite spletno anketo, ki nam bo v pomoč pri tehničnem in vsebinskem razvoju aplikacije. Izpolnjevanje vam bo vzelo največ 10 minut.

ANKETO REŠITE TUKAJ (kliknite na povezavo). Povezava bo aktivna do 20. aprila.

Že vnaprej se vam zahvaljujemo za sodelovanje.

Narodna galerija