Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Dogodki
6. marec - 3. april 2024 - Delavnica

Tečaj grafičnih tehnik globokega tiska za začetnike

ob sredah od 6. marca do 3. aprila 2024, od 16.30 do 19.30

V sklopu petih srečanj bomo spoznali pojem grafike, se seznanili z vrstami grafike in njihovimi tehnikami. Spoznali bomo celoten proces tiska – od priprave matrice do rojstva grafičnega lista. Podrobneje se bomo ukvarjali z grafičnima tehnikama suha igla in jedkanica. Skozi proces ustvarjanja nas bo vodila grafičarka Alja Košar, ki nam bo na voljo za vsa morebitna vprašanja in pomoč pri izvedbi tiska.


Grafične delavnice so primerne za popolne začetnike, predznanja ne potrebujete.

Termini petih srečanj:

  • 6., 13., 20. in 27. marec
  • 3. april

Mentorica: magistrica grafike Alja Košar


Cena: 160 EUR
V ceno je vključen tudi ustvarjalni material.
Prijateljem Narodne galerije pri vpisu nudimo 20 % popust.

Prijava

Prijavite se preko spletnega obrazca. Prejeli boste avtomatsko sporočilo o uspešni prijavi.

Vpisnino lahko poravnate osebno pri blagajni Narodne galerije (E: trgovina@ng-slo.si, T: 01 24 15 418) ali z nakazilom na SI56 0110 0603 0377 028 (namen: grafika). Po plačilu prejmete potrdilo o plačilu.

Tečaj bomo izvedli, če bo prijavljenih najmanj 6 udeležencev. V primeru premajhnega števila prijav, bomo že prijavljenim udeležencem omogočili, da se odločijo za prijavo na naslednji tečaj ali za vračilo denarja. Če ste celoten znesek že poravnali in boste udeležbo odpovedali tri dni ali manj pred začetkom posameznega tečaja, vam bomo vrnili 20 % plačane prijavnine oz. 30 % ob predložitvi zdravniškega potrdila. V primeru, da tečaj odpove Narodna galerija, vam bomo plačilo povrnili v celoti ali vam omogočili prijavo na naslednji prosti tečaj. V primeru, da po začetku tečaja ugotovite, da vam ne ustrezata termin ali izbor tečaja, se preostanek denarja (sorazmerni delež) lahko uporabi za katerikoli drug tečaj ali dejavnost, ki jih organizira Narodna galerija.
Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno za obveščanje o tečaju.

Dodatne informacije:
T: 01 24 15 435 ali 01 24 15 415
E: dejavnosti@ng-slo.si 
 
Ime in priimek
Telefon
E-naslov
Opombe