Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Obisk

GALa rojstni dan

Praznujte rojstni dan z Galom! Njegovi prijatelji, galerijski animatorji, bodo otroke povabili v Galovo sobo in jim razkazali škratov čarobni kotiček. Le kakšne namige nam je pripravil navihani špicuheljc? Slavljenec in povabljenci se bodo lahko preoblekli v Galovo opravo in se "po škratovsko" fotografirali na GALa prestolu.

Izbirate lahko med šestimi različnimi programi, ki bodo vaše otroke popeljali na raziskovanje umetnin v stalni zbirki in po poteh različnih ustvarjalnih izzivov.

Izberite program

Škratova skrinjica Zlatorogovo kraljestvo Cesaričin živalski vrt Za mične gospodične in gospodiče petične Zmaj Galerijski superjunaki

Potek praznovanja in prijave

Trajanje: 2 uri

Starost otrok: Vsi programi so primerni za otroke od 5. do 12. leta starosti.

Velikost skupine: do 20 otrok

Cena: 120 €, za člane Galovega kluba 100 €, v ceno je vključena škratova čestitka in darilo za slavljenca. Cena se z velikostjo skupine ne spreminja.

Vabila: Vabilo poiščite zgoraj pri opisu posameznega programa.

Potek praznovanja: Prvi del se odvija v novi Galovi sobi, kjer otroci raziščejo škratov kotiček, se preoblečejo v njegova oblačila in se fotografirajo. Galovimi namigi nas popeljejo po zbirki, kjer otroci na interaktiven način spoznavajo umetnine. Nato se zberemo v naši delavnici, kjer se lotimo ustvarjanja, na koncu pa nas čaka še GALa pojedina.

Pogostitev: Za pogostitev poskrbite starši, naš animator vam jo pomaga pripraviti. Zato vas prosimo, da pridete v Galerijo pol ure pred začetkom rojstnega dne. Krožniki in pribor so na voljo v Galeriji.
Za pogostitev lahko poskrbimo tudi mi: izberete si lahko torto iz Galerijske kavarne Lolita, zraven ponudimo sok.

Termini: Praznovanje lahko poteka od torka do nedelje, med 10. in 18. uro, ob četrtkih do 20. ure. Točno uro in datum uskladimo ob najavi.

Prijave: dejavnosti@ng-slo.si, (01) 24 15 435 / 24 15 415 / 24 15 414

Posebna rojstnodnevna ponudba praznovanja, ki vključuje tudi torto in sok

Izbirate lahko med tortami Galerijske kavarne Lolita, zraven vam pripravimo sok. 

Skupna cena GALa praznovanja s torto in sokom:
za 12 otrok ali manj: 150 €, za člane Galovega kluba 130 €
za 12 do 18 otrok: 165 €, za člane Galovega kluba 145 €
za 18 do 24 otrok: 180 €, za člane Galovega kluba 160 €