Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
Obiščite nas

Otroci in družine

Otrokom in družinam ponujamo pestro ponudbo dejavnosti. Vabimo vas, da nekaj vašega prostega časa aktivno preživite med galerijskimi slikami.

Za družine

GALa  ustvarjalnice
Četrtki od 17.00 do 20.00

Otroke vabimo na naše GALa ustvarjalnice! Prvi del delavnic se odvija v razstavnih prostorih, kjer s pomočjo predmetov, ugank in namigov raziskujemo umetnine, drugi del pa poteka v ustvarjalnem ateljeju.  Namenjene so osnovnošolcem in predšolskim otrokom v spremstvu staršev.

GALa animacija v Galovi sobi
Vsako prvo nedeljo v mesecu od 10.00 do 18.00.

V Galovi sobi vas ob navedenih dnevih pričakuje naša galerijska animatorka, ki bo z vami razkrivala črke in odkrivala gesla na knjigah v Galovi zeleni sobi. Od tam vas namigi lahko popeljejo k iskanju umetnin v stalni zbirki. Spodbujeni z mojstrovinami in odkritji boste tudi sami dobili navdih za ustvarjanje! Še posebej vabljene družine s predšolskimi otroki.

Za otroke

Počitniške delavnice

Med jesenskimi, zimskimi in poletnimi šolskimi počitnicami organiziramo počitniške ustvarjalne delavnice, vsakokrat posvečene novi zanimivi temi.

Napovednik spremljajte na povezavi.

Galov klub

Mesečna ustvarjalna srečanja za otroke od 6. do 14. leta starosti. Članstvo v Galovem klubu vam prinese prost vstop v galerijo in še mnoge druge ugodnosti. Več informacij na strani Galovega kluba.

GALa praznovanje rojstnega dne

Praznujte s škratom Galom v Narodni galeriji. Gal napiše slavljencu čestitko in mu podari knjižno rojstnodnevno darilo.

Vse podatke o programih in poteku rojstnega dne najdete s klikom na povezavo.

Več informacij

Oddelek za izobraževanje in animacijo:
E: dejavnosti@ng-slo.si
T: (01) 24 15 415 / 24 15 435

Blagajna in trgovina Narodne galerije:
E: trgovina@ng-slo.si
T: (01) 24 15 418