Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Obvestila
6. 11. 2023
Vabimo vas na ustvarjalne tečaje v prijetnem vzdušju Narodne galerije. Ustvarjajte v družbi vrhunskih umetnikov in likovnih pedagogov!

Grafična delavnica: novoletne voščilnice v tehniki visoke jedkanice

sobota, 9. december 2023, od 10.00 do 14.00

Vabimo vas na sobotno druženje v galerijskem Ustvarjalnem ateljeju. Svoje ideje za novoletne voščilnice bomo ob nasvetih magistra grafike Admirja Ganića prelili na grafični papir. Poljubne praznične motive bomo ustvarjali v grafični tehniki visoke jedkanice, ki je primerna tudi za popolne začetnike. Osrečite letos vaše bližnje z lepimi željami v unikatnih voščilnicah!

Delavnica je primerna za odrasle, predznanje ni potrebno. 
Več informacij in prijava na povezavi.

Tečaj risanja mange za mlade 12+: Manga strip "Sred' Prešerca"

ob torkih, od 5. do 19. decembra 2023, od 16.00 do 18.00

Najstnike od 12. leta dalje vabimo na tečaj risanja mange, ki ga vodi likovna pedagoginja in odlična poznavalka mange Tamara Bregar. Tokrat se bomo posvetili stripu in slice of life žanru: to so zgodbe, ki predstavljajo vsakdanje življenje, se odvijajo v poljubnem poznanem okolju ter se osredotočajo na medsebojne odnose. Manga tečaj bomo povezali z razstavo kiparja Ivana Zajca, ki je avtor Prešernovega spomenika v Ljubljani.
Več informacij in prijave na povezavi.

Prednovoletne manga počitniške delavnice za mlade 12+

od srede do petka, 27. do 29. decembra 2023, od 10.00 do 15.00

Mladi od dvanajstega leta dalje vabljeni, da skupaj s prijatelji in vrstniki praznični čas preživite v Narodni galeriji. Lotili se boste zanimivih ustvarjalnih izzivov in spoznali japonsko tradicijo praznovanja novega leta.
Več informacij in prijava na povezavi.