Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Dogodki
19. september 2020 - Delavnica

Intenzivni tečaj slikanja: Hrasti v Mestnem logu

Naslikajte podobo iz ljubljanskega Mestnega loga

sobota, 19. september, od 10.00 do 18.00

Na intenzivnem tečaju slikanja bomo ustvarili podobo hrastov v ljubljanskem Mestnem logu, ki jih je upodobil Anton Karinger. Osemurni slikarski tečaj je primeren za začetnike in izkušene ljubitelje umetnosti, ki se želijo naučiti osnov risanja in slikanja ali poglobiti svoje znanje. Vzeli si bomo tudi odmor za ogled slike v stalni zbirki in za samostojno kosilo.

Tečaj vodi akademski slikar Nik Anikis Skušek.

Cena za 8-urni tečaj: 90 EUR 
Prijateljem Narodne galerije pri vpisu nudimo 20 % popust. Kako postanem Prijatelj Narodne galerije? 

V skupino sprejmemo do 12 udeležencev. Obvezne so prijave na T: 01 24 15 415 ali E: dejavnosti@ng-slo.si
Prijave na tečaj:
Prijavo oddajte na dejavnosti@ng-slo.si ali prek telefona 01 24 15 415. Prijavnino lahko poravnate osebno pri blagajni Narodne galerije (E: trgovina@ng-slo.si, T: 01 24 15 418) ali z nakazilom na TRR 0110-6030377028 (namen: tečaj). Za rezervacijo mesta na tečaju je potrebno poravnati celoten znesek prijavnine do 16. septembra 2020. V nasprotnem primeru vam mesta ne moremo zagotoviti.

Tečaj bomo izvedli, če bodo prijavljeni najmanj 4 udeleženci. Prijave zbiramo do 16. septembra 2020. V primeru premajhnega števila prijav, bomo že prijavljenim udeležencem omogočili, da se odločijo za prijavo na naslednji tečaj ali za vračilo denarja. Če ste celoten znesek že poravnali in boste udeležbo odpovedali po 16. septembru, vam bomo vrnili 20 % plačane prijavnine oz. 30 % ob predložitvi zdravniškega potrdila. V primeru, da tečaj odpove Narodna galerija, vam bomo plačilo povrnili v celoti ali vam omogočili prijavo na naslednji prosti tečaj.

Cena vključuje:
  • strokovno vodenje tečaja
  • individualni pristop, prilagojen posamezniku
  • ustvarjalni material za vašo sliko
  • vstopnina za ogled umetnine z mentorjem tečaja