Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Dogodki
18. julij-7. avgust 2022 - Posebno

Nagradna igra: Zgodbe iz mojega kraja

Na spletnem zemljevidu Smartdema ustvarite zgodbe iz svojega kraja in se potegujte za privlačne nagrade

Narodna galerija in ostali partnerji Erasmus+ projekta Smartdema smo razvili spletni zemljevid, ki beleži čustva in občutja, ki jih vzbujajo kotički, znamenitosti in hrana določenega kraja.
Obiščite naslednjo povezavo (https://smartdema.es), ustvarite svoj profil, soustvarjajte zgodbe, ki bodo Slovenijo na oseben način predstavile svetu in se potegujte za privlačne nagrade. Zgodbe opremite z besedilom, fotografijo ali videom ter jim dodajte čustva in ključnike.

Za vas smo pripravili tri izzive:
  • Od 18. do 24. julija 2022
    Lokalne specialitete
    Vsak kraj ima svojo lokalno kulinarično specialiteto. Delite z nami svoje recepte, fotografije najljubših jedi, pripravljenih iz lokalnih sestavin, pokažite in opišite vaš vrt, sadovnjak, vinograd ..., fotografije oz. videe povežite v kratko zgodbo in jo objavite na zemljevidu Smartdema.

  • Od 25. do 31. julija 2022
    Znamenitosti, priljubljene točke, skriti kotički
    Slovenijo bogati množica znamenitosti naravne in kulturne dediščine. Mnoge so znane po vsem svetu, za druge vedo le domačini. Ruševine gradu, skrit slap, oaza sredi gozda … Objavite svoj najljubši kotiček, kulturno ali naravno znamenitost v vaši okolici in jo delite z nami. 

  • Od 1. do 7. avgusta 2022 
    Osebne zgodbe 
    Most, na katerem se dobiš s prijatelji? Spomenik, pod katerim sta se zaročila? Sprehajalna pot, kjer si po telefonu izvedel za čudovito novico? Vsak ima svoj kraj, ki mu je še posebej ljub, saj je povezan z lepo izkušnjo. Objavite svojo zgodbo in jo podprite s fotografijami, čustvi in ključniki. 
Vsak, ki bo do vključno 7. avgusta 2022 ustvaril svoj profil v spletni aplikaciji Smartdema in objavil vsaj eno zgodbo iz vsaj enega od zgornjih sklopov, sodeluje v nagradnem žrebu za nagrade:

  • 1 x letna vstopnica v Narodno galerijo za 2 osebi,
  • 2 x vodstvo s kustosom za dve osebi,
  • 2 x vstopnica za ogled stalne zbirke in občasnih razstav za dve osebi.
Nagrajence bomo obvestili do 10. avgusta 2022 na elektronski naslov, s katerim so se prijavili v spletni zemljevid Smartdema.
Pravila in splošni pogoji nagradne igre