Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Dogodki
27. september 2022 - Dogodek

Alzheimer cafe: predavanje in druženje

V sodelovanju z Združenjem Spominčica-Alzheimer Slovenija

torek, 27. september 2022, ob 11.00

Vljudno vas vabimo na predavanje dr. Polone Rus Prelog z naslovom Kakovost življenja ljudi z demenco in njihovih svojcev in ustrezna medsebojna komunikacija. Predavanje bo potekalo v Avditoriju Narodne galerije, obenem pa bo potekal prenos v živo preko spletne platforme Zoom. Predavanju bo sledila pogostitev s kavo in sladkimi prigrizki.

Za udeležbo v živo v galeriji se prijavite preko spletnega obrazca na dnu strani, za udeležbo preko Zooma pa se registrirajte na povezavi. Udeležba je brezplačna

Alzheimer Cafe je druženje, namenjeno širši javnosti in svojcem oseb z demenco. Udeleženci v sproščenem vzdušju pridobivajo informacije o poteku bolezni ter o predvidenih in nepredvidenih težavah, povezanih z njo. Na Alzheimer Cafejih so prisotni strokovnjaki za demenco, predstavniki Spominčice in prostovoljci, ki zbranim nudijo možnost pogovora, razbremenjevanje stisk in medsebojno podporo. Udeleženci najprej prisluhnejo predavanju o demenci, v nadaljevanju imajo možnost pridobiti odgovore strokovnjakov, v zadnjem delu sledi sproščen pogovor in izmenjujeva izkušenj. 

Informacije:
T: 01 24 15 418
E: blagajna@ng-slo.si