Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
O galeriji

Pravna obvestila

Lastnik spletnega mesta
Narodna galerija, Puharjeva 9, 1000 Ljubljana

Pravica uporabe
Vse informacije in podobe, vsebovane na teh spletnih straneh, so v skladu z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP), predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Reprodukcije likovnih del, objavljene na pričujočih spletnih straneh, se na osnovi Zakona o varstvu kulturne dediščine (ZVKD), brez soglasja Narodne galerije oziroma lastnika del, ne smejo uporabljati.

Prevzemanje odgovornosti
Narodna galerija bo pri oblikovanju spletnih strani skušala zagotavljati ažurnost in točnost podatkov. Narodna galerija si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. Spletne strani Narodne galerije vsebujejo tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ki pa niso v pristojnosti Narodne galerije, zato Narodna galerija ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.

Varovanje osebnih podatkov
Več na povezavi: Varstvo osebnih podatkov.

Dostopnost spletišča
V Narodni galeriji si prizadevamo slediti Zakonu o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA) in obenem uporabnike vljudno naprošamo, da nas opozarjajo na morebitne pomanjkljivosti, ki jih bomo v okviru razumnih zmožnosti poskušali čim bolj upoštevati. Pomanjkljivosti, komentarje in predloge sprejemamo na e-naslovu info@ng-slo.si.