Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
Obiščite nas

GALa rojstni dan

Praznujte rojstni dan z Galom! Škrat bo otroke z veseljem povabil v svojo zeleno sobo. Njegovi prijatelji, galerijski animatorji, bodo otrokom razkazali ta čarobni kotiček in skupaj z njimi odprli izbrane knjige velikanke, polne zanimivih predmetov in zelenih modrosti. Le kakšne namige nam je pripravil navihani špicuheljc? Slavljenec in povabljenci se bodo tudi preoblekli v Galovo opravo in se "po škratovsko" fotografirali na GALa prestolu.

Izbirate lahko med različnimi programi, ki bodo vaše otroke popeljali na raziskovanje Galovih najljubših umetnin. Lahko se bodo na odkrivanje skrivnosti podali s škratovo zeleno skrinjo, potovali skozi čas in se čudili nekdanji oblačilni kulturi, navadam in nenavadnim modnim muham. Lahko se bodo potopili v pravljični svet domišljije ob spoznavanju slovenskih ljudskih pripovedk ali pa poiskali živali na slikah, od domačih in krotkih, do eksotičnih in divjih. Izbirate lahko tudi med petindvajsetimi črkami abecede, ki vsaka odpira novo geslo in novo Galovo knjigo velikanko. Še posebej priporočamo geslo ZMAJ, ki bo male raziskovalce popeljalo na iskanje te strašljive pošasti v stalni zbirki, nato pa bodo otroci izdelovali svoje zmajčke.

Izberite svoj program

Škratova skrinjica

Zlatorogovo kraljestvo

Cesaričin živalski vrt

Za mične gospodične in gospodiče petične

Zmaj

Potek praznovanja in prijave

Trajanje: 2 uri

Starost otrok: Vsi programi so primerni za otroke od 6. do 12. leta, z izjemo "Škratove skrinjice", ki jo priporočamo za predšolske otroke

Velikost skupine: do 20 otrok

Cena: 120 €, za člane Galovega kluba 100 €, v ceno je vključena škratova čestitka in darilo za slavljenca. Cena se z velikostjo skupine ne spreminja.

Vabila: Vabilo poiščite zgoraj pri opisu posameznega programa

Potek praznovanja: Prvi del se odvija v novi Galovi sobi, kjer otroci raziščejo škratov kotiček, se preoblečejo v njegova oblačila in se fotografirajo. Galovimi namigi nas popeljejo po zbirki, kjer otroci na interaktiven način spoznavajo umetnine. Nato se zberemo v naši delavnici, kjer se lotimo ustvarjanja, na koncu pa nas čaka še GALa pojedina.

Pogostitev: Za pogostitev poskrbite starši, naš animator vam jo pomaga pripraviti. Zato vas prosimo, da pridete v Galerijo pol ure pred začetkom rojstnega dne. Krožniki in pribor so na voljo v Galeriji. V kolikor izberete torto v Zvezdi, za pogostitev poskrbimo mi.

Termini: Praznovanje lahko poteka od torka do nedelje, med 10. in 18. uro, ob četrtkih do 20. ure. Točno uro in datum uskladimo ob najavi.

Prijave: dejavnosti@ng-slo.si, (01) 24 15 435 / 24 15 415 / 24 15 414

Posebna rojstnodnevna ponudba v galerijski kavarni Zvezda
Izbirate lahko med tortama Čokoladne sanje ali Rahli gozdiček (sadna torta).

Skupna cena GALa praznovanja s torto in sokom:
rojstni dan s torto za 12 otrok ali manj: 150 €, za člane Galovega kluba 130 €
rojstni dan s torto za 12 do 18 otrok: 165 €, za člane Galovega kluba 145 €
rojstni dan s torto za 18 do 24 otrok: 180 €, za člane Galovega kluba 160 €