Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Obisk
Submeni

Šolske skupine

Izobraževalno delo v galeriji izhaja iz celovitega modela, ki ga nenehno dopolnjujemo in vsebuje različne programe za posamezne starostne skupine. Na stalni zbirki in na občasnih razstavah pripravljamo in izvajamo dejavnosti za predšolske otroke, osnovnošolce in srednješolce, ki so primerne tudi za senzorno in drugače ovirane obiskovalce. Dejavnosti vodijo galerijski animatorji in kustosinje iz oddelka za izobraževanje in animacijo.

V šolskem letu 2020/2021 priporočamo:

  • da svojim učencem in dijakom omogočite voden ogled z ustvarjalno delavnico; vse ustvarjalnice smo prenovili in pripravili številne nove;
  • da se udeležite nagradnega likovnega natečaja za osnovnošolce na temo Moja igra, ki bo obeležil 160. obletnico rojstva slikarja Ferda Vesela;
  • da preizkusite e-učno uro in se naročite na novo dejavnost Slovenski impresionisti in njihov čas, ki je namenjena učencem III. triade in srednješolcem.
V času epidemije koronavirusa zagotavljamo varen obisk galerije. Dejavnosti organiziramo v skladu z vsemi priporočili in ukrepi vlade in ostalih pristojnih institucij. Kljub temu bomo poskrbeli za dobro počutje otrok. 

Prelistajte knjižico, v kateri so zbrane dejavnosti za vse starostne skupine:

Naročanje skupin in organizacija obiska Muzejski bonton po epidemiji Korona / Covid - 19