Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Dogodki
30. januar 2024 - Delavnica

Alzheimer Cafe: Ustvarjalna delavnica

Likovna ustvarjalnica za odrasle: Mesto v zimskem večeru

torek, 30. januar, ob 10.00, vstop prost

Včasih si zaželimo umirjenega ustvarjanja v prijetnem, sproščenem okolju, pa ne vemo, kje in kako bi začeli. Kar naenkrat se zavemo, da smo nazadnje risali, slikali ali kako drugače likovno ustvarjali že leta nazaj in zazdi se nam, da ne bomo več znali prijeti barvice ali čopiča v roke. Se je tudi vam že to kdaj zgodilo? Strah je povsem odveč. Ustvarjalnost je namreč del nas in se kaže na različnih področjih našega vsakdanjega življenja.

Zato odrasle in starejše, ki ste si zaželeli ustvarjanja v prijetni družbi, vabimo, da se nam vsak zadnji torek v mesecu pridružite v Ustvarjalnem ateljeju Narodne galerije in se skupaj z nami ob kavici, čaju in piškotih preizkusite v različnih ustvarjalnih dejavnostih. 

Tokrat bomo ustvarjali zimsko veduto. Po korakih boste ustvarili svoje zasneženo večerno podobo mesteca - ob toplem napitku in pogovoru bo čas tudi za izmenjavo izkušenj. Vstop prost.

Dogodek izvajamo v okviru srečanj Alzheimer Cafe, ki so namenjena svojcem oseb z demenco. Po delavnici vabljeni še na predavanje Alzheimer Cafe: Kaj nam možganska slikanja povedo o delovanju možganov pri osebah s pozabljivostjo.