Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Izobraževanje

Tečaji in delavnice

V Narodni galeriji tečaj risanja mange že več let uspešno privablja mlade od 12. leta naprej. Na petih srečanjih se tečajniki spoznajo z osnovami risanja obrazov, teles, krajin, živali ali fantazijskih bitij. Sprehodijo se tudi po stalni zbirki, ki jim služi kot vir naviha.

Poleg tečajev organiziramo tudi počitniške delavnice in sobotna srečanja, na katerih se ob risanju mange udeleženci spoznajo z japonsko kulturo in njeno simboliko.

Tečaj risanja mange

Ob torkih od 16. do 18. ure, sklop 5 srečanj, na različne teme: od risanja osnov obrazov, figur, okolja, načina slikanja fantastičnih in vilinskih bitij, čarovnikov in magov, zmajev in drugih pošasti, superjunakov, do sestavljanja kompleksnejših fantazijskih prizorov. Prijavite se preko spletnega obrazca.

Termini počitniških delavnic

Med šolskimi počitnicami organiziramo ustvarjalne počitniške delavnice, na katerih rišemo, slikamo, modeliramo na najrazličnejše manga teme. Prijave sprejemamo preko spletnega obrazca.

Individualne ure risanja/slikanja mange ali izbranega motiva

Naročite lahko individualne urice risanja in slikanja mange ali izbranega likovnega motiva. Teme in termin prilagodimo vašim željam, po individualnem dogovoru.
Trajanje posameznega srečanja je dve šolski uri. Izvedemo ga lahko v živo ali po spletni platformi zoom.
Cena enega srečanja: 50 EUR

Več informacij

Oddelek za izobraževanje in animacijo:

E: dejavnosti@ng-slo.si
T: (01) 24 15 435 / (01) 24 15 415

Blagajna in informacije za obiskovalce:
E: blagajna@ng-slo.si
T: (01) 24 15 418

Trgovina Narodne galerije:
E: trgovina@ng-slo.si
T: (01) 24 15 424