Menu Shopping cart
Vaša košarica je prazna
Podprite nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Doživetja

GALa rojstni dan

Praznujte rojstni dan z Galom! Njegovi prijatelji, galerijski animatorji, bodo otroke povabili v Galovo sobo in jim razkazali škratov čarobni kotiček. Le kakšne namige nam je pripravil navihani špicuheljc? Slavljenec in povabljenci se bodo lahko preoblekli v Galovo opravo in se "po škratovsko" fotografirali na GALa prestolu.

Izbirate lahko med šestimi različnimi programi, ki bodo vaše otroke popeljali na raziskovanje umetnin v stalni zbirki in po poteh različnih ustvarjalnih izzivov.

Izberite program

Škratova skrinjica Zlatorogovo kraljestvo Cesaričin živalski vrt Za mične gospodične in gospodiče petične Zmaj Galerijski superjunaki

Potek praznovanja in prijave

Trajanje: 2 uri

Starost otrok: Vsi programi so primerni za otroke od 5. do 12. leta starosti.

Cena: 120 €, za člane Galovega kluba 100 €, v ceno je vključena škratova čestitka in darilo za slavljenca.

Vabila: Vabilo poiščite zgoraj pri opisu posameznega programa.

Potek praznovanja: Prvi del se odvija v Galovi sobi, kjer otroci raziščejo škratov kotiček, se preoblečejo v njegova oblačila in se fotografirajo. Galovimi namigi nas popeljejo po zbirki, kjer otroci na interaktiven način spoznavajo umetnine. Nato se zberemo v naši delavnici, kjer se lotimo ustvarjanja, na koncu pa nas čaka še GALa pogostitev.

Pogostitev: Za pogostitev (torta, sladice, prigrizki, pijača) poskrbite starši, naš animator vam jo pomaga pripraviti. Zato vas prosimo, da pridete v Galerijo pol ure pred začetkom rojstnega dne. Krožniki in pribor so na voljo v Galeriji. Dostavo hrane (pice) naročite na naslov: Narodna galerija, Cankarjeva 20, Ljubljana.

Termini: Praznovanje lahko poteka od torka do nedelje, med 10. in 18. uro, ob četrtkih do 20. ure. Točno uro in datum uskladimo ob najavi.

Prijave: dejavnosti@ng-slo.si, (01) 24 15 435 / 24 15 415 / 24 15 414